منتديات الحب الحقيقي
الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة منتدي الحب الحقيقي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . 829894
ادارة المنتدي الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . 103798
منتديات الحب الحقيقي
الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة منتدي الحب الحقيقي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . 829894
ادارة المنتدي الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . 103798
منتديات الحب الحقيقي
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


أهلا وسهلا بك يا زائر في منتديات الحب الحقيقي
 
الرئيسيةأحدث الصورالملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . I_icon11التسجيلدخولالتسجيلقوانين المنتدي

 

 الملوخية واااااااااااااااااااااااااااو .

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
themooooon

المشرف العام
 المشرف العام
themooooon


انثى
رقم العضوية : 12
الاقامة : مصر
عدد المساهمات : 408
تاريخ التسجيل : 09/06/2009
المزاج : الحمد لله

الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . Empty
مُساهمةموضوع: الملوخية واااااااااااااااااااااااااااو .   الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . I_icon_minitimeالسبت يوليو 04, 2009 8:35 am


الملوخية
1-لو هتستخدمي ملوخيه ناشفه يبقى تمام مفيش مشكله هتستخدمى ملوخيه خضرا يبقى تقطفيها وتغسليها كويس اوى كذا مرة علشان لو فيها رمل وبعدين تحطيها فى مصفاه لحد ما تصفى كويس وتفرديها تنشف من الميه خالص وبعدين تضربيها فى مفرمة الملوخيه او تخرطيها عادى وتبقى مش ناعمة قوي تكون وحلوة كده
2-هتسلقى الفراخ او اللحمه وتحطي في السلق بصلة مقطعة اربعة وطماطماية مقطعة اربعة لحد ما يتسلقوا كويس .

3-هناخدالشوربة و نحطها تغلى على النار ونضبط ملحها ونحط لها شوية كسبرة ناشفه مش كتير
4-نضيف الملوخيه ويادوب تغلى غلوة واحده مش اكتر من كده علشان ما تسقطش فى ارضية الحلة .
5-نحمر كمية حلوة من التوم المدقوق وكمية من الكسبرة الناشفه(دى اهم تكة فى الملوخية) فى معلقة سمنة بلدي ومعلقة زيت ونطش بيهم الملوخية ( وما تنسيش الشهقة ههههههههههههههه )ونطفى عليها وتتقدم ساخنة .

وبالهنا والشفا .

[img]الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . 832600852[/img]




عدل سابقا من قبل themooooon في السبت أغسطس 22, 2009 1:26 pm عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
themooooon

المشرف العام
 المشرف العام
themooooon


انثى
رقم العضوية : 12
الاقامة : مصر
عدد المساهمات : 408
تاريخ التسجيل : 09/06/2009
المزاج : الحمد لله

الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . Empty
مُساهمةموضوع: رد: الملوخية واااااااااااااااااااااااااااو .   الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . I_icon_minitimeالسبت يوليو 04, 2009 8:37 am


يا ريت لو حد مجرب طريقة تانية أفضل من دي يكتبها لنا عشان نستفيد ، مشكورين .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
شمس الايمان

مشرفة مطبخ حواء
 مشرفة مطبخ حواء



انثى
رقم العضوية : 31
الاقامة : مصر
عدد المساهمات : 68
تاريخ التسجيل : 24/06/2009

الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . Empty
مُساهمةموضوع: رد: الملوخية واااااااااااااااااااااااااااو .   الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . I_icon_minitimeالسبت يوليو 04, 2009 2:04 pm


تسلم ايدك يا مووووووون علي الطريقة الجميلة

فيه طريقة تانيه جربتها هي نفس الطريقة دي بس بدق الثوم ني مع فلفل اخضر وبحطه يغلي مع

الشوربه مع اضافة كمون مطحون

وبضيف الملوخيه ومش بعمل الطشة ، دي للناس الي بيبقي عندهم حموضه من الطشة

تسلمي يا قمر علي الاكلات الجميلة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
themooooon

المشرف العام
 المشرف العام
themooooon


انثى
رقم العضوية : 12
الاقامة : مصر
عدد المساهمات : 408
تاريخ التسجيل : 09/06/2009
المزاج : الحمد لله

الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . Empty
مُساهمةموضوع: رد: الملوخية واااااااااااااااااااااااااااو .   الملوخية  واااااااااااااااااااااااااااو . I_icon_minitimeالسبت يوليو 04, 2009 2:29 pm

اقتباس :
بدق الثوم ني مع فلفل اخضر وبحطه يغلي مع

الشوربه مع اضافة كمون مطحون

فكرة برضه هجربها إن شاء الله تعالى ، تسلمي لمرورك .
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الملوخية واااااااااااااااااااااااااااو .
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات الحب الحقيقي :: مطبخ حواء :: المأكولات-
انتقل الى: